dimecres, 30 d’abril del 2014

Altre aspecte important en el desenvolupament dels coneixements educatius dels més menuts és fer ús de les noves tecnologies.
Com a docents hem d'estar al dia de tots aquests recursos que ens ofereix la xarxa, és un dels avantatges dels temps actuals.
Es poden trobar des de pàgines adreçades a millorar els idiomes com altres per practicar les matemàtiques, les llengües o descobrir elements curiosos que poden ajudar a enriquir la ment dels més menuts de casa.
Una bona mostra són les pàgines que treballen aquests aspectes des de la Generalitat Catalana, sempre a l'avantguarda de la modernitat educativa.


També podem consultar les novetats editorials més adients per a l'alumnat amb el qual treballem, sempre tenint en compte la seua edat. Per exemple la pàgina de l'Editorial Bromera dóna informació rellevant sobre novetats i llibres.


A més, l'Editorial Bromera ens proporciona una bona mostra d'unitats didàctiques destinades als lectors de totes les edats.


Altres elements que es troben a la xarxa i ens poden facilitar i millorar la tasca docent són els blogs d'altres professionals. Com el d'Encarna Gómez, on ens deixa una bona quantitat d'activitats i recursos interessants.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada